Luft til vand - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Varmepumpe luft til vand

Få opvarmet bolig & brugsvand

Når du vælger en luft til vand varmepumpe, får du en varmepumpe, der genbruger varmen fra udeluften til både at opvarme din bolig og dit brugsvand.

Varmepumpen vil være forbundet med centralvarmesystemet, der ellers sørger for at give dig varme i radiatorerne og varmt vand i hanerne gennem varmtvandsbeholderen. Vi anbefaler derfor en luft til vand varmepumpe, når du ønsker et økonomisk og bæredygtigt alternativ til f.eks. et oliefyr eller naturgas.

Vi giver altid råd og vejledning, hvis du er i tvivl om dette er den rette løsning til dig og dit hjem.

Få glæde af de mange fordele ved en luft til vand varmepumpe

Udover at opvarme vandet i hanen, er der også en række andre fordele ved en vand til luft varmepumpe. Det er bl.a. en meget lydsvag løsning, som ikke kræver særligt meget plads. Så har du et mindre sommerhus, eller en bolig på en mindre grund, vil dette være en optimal løsning. En klar fordel for dig som kunde er desuden, at varmepumpen har en god pris og en lang levetid. Det betyder, at du i løbet af relativt kort tid, vil have tjent den ind igen.

Hos DEMSKOV GRØN hjælper vi dig med at finde den helt rigtigt varmepumpe, som passer til netop dit hjem. Vi klarer også installationen, og efterfølgende så står vi til rådighed, hvis du har brug hjælp eller service. 

Vil du høre mere om mulighederne? Udfyld kontaktformularen her, så bliver du kontaktet af en af vores eksperter. Du kan også booke en af vores energikonsulenter, som gratis og uforpligtende kan give dig råd og vejledning til den rette løsning.