Solceller - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Solceller – en fremsynet energiløsning

Grøn omstilling har længe været på alles læber, og behovet for at fremtidssikre energiforsyningen er mere aktuelt end nogensinde før. Påtænker du at skifte energiløsning? Så bør du overveje solceller.

Et solcelleanlæg er nemlig ikke bare godt for miljøet. Det kan også give store økonomiske besparelser – ikke mindst fordi, at energien, som solcellerne producerer, er gratis og afgiftsfri. 

I takt med at teknologien på området er skredet frem, er solenergi blevet en mere og mere fordelagtig løsning. Takket være nye batteriløsninger er det muligt at lagre solenergien, og du kan dermed fremtidssikre forsyningen af din husstand med ren energi til en overkommelig pris. 

Solceller – hvornår kan det betale sig?

Det kan godt betale sig at investere i solceller i 2023, hvis dit forbrug er stort nok, og du bliver boende længe nok i huset til, at du har tjent din udgift hjem.

Hvor stort et solcelleanlæg må man sætte op i 2023?

Som udgangspunkt kan du benytte tommelfingerreglen 1:1000. Det vil sige, at for hver 1000 kWh husstanden har i forbrug pr. år, sætter man tilsvarende 1 KW solcelle op. (her kan man være begrænset af sine tagflader).

Spar på el-regningen

Generelt kan det siges, at økonomien omkring et solcelleanlæg vil være god for stort set alle forbrugere. Da strømmen, der produceres af dit solcelleanlæg, er gratis og afgiftsfri, er der mange penge at spare for hver kWh, du forbruger af din egen strøm.

Bliv din egen bæredygtige el-leverandør

Takket være nye batteriløsninger er der mulighed for lagring af solenergi, og du kan dermed fremtidssikre forsyningen af din husstand med ren energi til en overkommelig pris.

Myndighedskrav / Lokalplanlægning

Vær opmærksom på, at opsætning af solceller kan være reguleret af lokale forhold i form af kommune- og lokalplaner. 

Book en energikonsulent – helt gratis

Hos DEMSKOV GRØN kan vi guide dig igennem processen og hjælpe dig med at vurdere, om et solcelleanlæg er det rigtige for dig. Det vurderer vi ud fra størrelsen af dit forbrug, mulighederne i og omkring din bolig samt hvor længe, du planlægger at blive boende.

Book vores energikonsulent, som helt uforpligtende kan rådgive dig til den rigtige løsning.