Varmepumper - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Mange fordele ved en energibesparende varmepumpe

Dårligt nyt for alle gråspurve: Flere og flere skifter til en energibesparende varmepumpe. Det er der god grund til, for der er rigtig mange penge at spare ved at udskifte olie- eller gasfyret med en energibesparende og miljøvenlig varmeløsning. Men markedet for varmepumper er stort og kan være svært at finde rundt i. 

Hos DEMSKOV GRØN hjælper vi dig med at finde den helt rigtige varmepumpe, som passer til netop dit hjem. Vi klarer også installationen, og efterfølgende så står vi til rådighed, hvis du har brug hjælp eller service. 

Varmepumper – Et klimavenligt valg

Miljørigtige varmepumper er langt mere skånsomme i deres belastning af klimaet end fjernvarme eller opvarmning med fyringsolie, træpiller og naturgas. Ved at koble en CO2 reducerende varmepumpe til det eksisterende vand- og varmesystem får du en varmeløsning, som kun kræver en brøkdel strøm sammenlignet med andre varmekilder. Med en energibesparende varmepumpe er du derfor med til at passe bedre på miljøet.

Grønnere varmeløsning og lav miljøbelastning

Ved at skifte til en energirigtig opvarmningsform, og dermed begrænse forbruget af fossile brændstoffer som olie og kul, er du med til at beskytte miljøet. En varmepumpe har et reduceret energi- og ressourceforbrug, hvorfor du får en meget grønnere varmeløsning med lav miljøbelastning. 

Oplagt til nybyggeri

Bæredygtigt nybyggeri handler i høj grad om at mindske energiforbruget, dog uden at gå på kompromis med et sundt inde- klima, økonomi og æstetik. Her er varmepumper et oplagt valg, da de er langt mere miljøvenlige end andre varmekilder og så sørger de for at ventilere boligen med frisk luft. Desuden findes de i et væld af tidløse designs og ud fra et økonomisk aspekt tjener varmepumper sig hurtig ind.

Vil du høre mere om mulighederne? Udfyld kontaktformularen her, så bliver du kontaktet af en af vores eksperter. Du kan også booke en af vores energikonsulenter, som gratis og uforpligtende kan give dig råd og vejledning til den rette løsning.

Tid til

Serviceeftersyn

Fra marts t.o.m. juni kører DEMSKOV GRØN det årlige servicebesøg på varmepumper til billige priser. Hvis du vil benytte dig af det gode tilbud, er det nu, du skal bestilles tid.

Kend din pris

Få en fast service- aftale

Basis

Serviceaftale

Omfatter et helt normalt servicetjek 1 gang om året.

Vi tjekker også bla bla bla.

Standard

Serviceaftale

Omfatter et helt normalt servicetjek 1 gang om året.

Vi tjekker også bla bla bla.

Premium

Serviceaftale

Omfatter et helt normalt servicetjek 1 gang om året.

Vi tjekker også bla bla bla.