Køl og klima - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Skab et sundt og behageligt indeklima med aircondition

Der er ikke noget, der er vigtigere i et hjem eller en virksomhed, end et sundt og behageligt indeklima. En aircondition er en nem og fleksibel løsning, som kan tilpasses enhver type af rum. 

Hos DEMSKOV | GRØN har vi en bredt vifte af løsninger til nedkøling arbejdspladser, lagerhaller og produktionslokaler og andet. Vi har også mange løsninger til private hjem og sommerhuse. Vi står inde for alle de mærker, som vi forhandler, og du får naturligvis en grundig vejledning i at bruge din aircondition eller dit klimaanlæg, når vi er færdige med monteringen.

Vi guider dig til det rette valg

Vi lægger vægt på, at vores kunder træffer de rette valg, og vi hjælper dig med at finde det helt rigtige klimaanlæg, som passer til netop dit hjem. Vi klarer også installationen, og efterfølgende så står vi til rådighed, hvis du har brug hjælp eller service. Det gælder også service af klimaanlæg i bil.

Vil du høre mere om mulighederne? Udfyld kontaktformularen her, så bliver du kontaktet af en af vores eksperter. Du kan også booke en af vores energikonsulenter, som gratis og uforpligtende kan give dig råd og vejledning til den rette løsning.