Varmepumper luft-til vand og luft til luft - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Varmepumper luft-til vand og luft til luft

En luft-til-vand varmepumpe opvarmer boligen ved at udvinde energi fra luften. Den omdanner energi fra luften til varme. En luft-til-vand varmepumpe udvinder den energi, som naturligt lagres i luften. Det kan ske ved temperaturer helt ned til -25°C.

Processen begynder ved, at luften opvarmer et kølemiddel i varmepumpens udedel. Luft-til-vand varmepumpen sørger herefter for at fordele varmen til boligens varmesystem. Det sker via varmepumpens indedel og med en betydeligt højere temperatur.

En luft-til-vand varmepumpe er et komplet varmesystem: Ud over at opvarme din bolig producerer den også varmt vand til en lav pris.

Vi sørger både for installering og efter- følgende service af luft-til-vand varme- pumpe. Vi har mange års erfaring. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud og et gratis konsulentbesøg.

Vi yder kyndig rådgivning og vejledning, så du er sikker på at få den bedste løsning. Levering og montering af luft-til-vand.

Vidste du at …

En luft-til-vand varmepumpe udnytter energien fra luften og omdanne den til varme og varmt brugsvand til din bolig. Med denne type varmepumpe får du både varmt vand i radiatorer, i din gulvvarme og din varmtvandsbeholder.

VARMEPUMPE LUFT-TIL-LUFT

Med en luft-til-luft varmepumpe fra enten eksempelvis Mitsubishi eller Samsung kan du nemt spare penge på varmeregningen. Helt enkelt virker en luft-til-luft varme- pumpe nemlig ved at optage varmenergi fra luften udefra. Luften her bliver så omdannet til enten varm eller kold luft, alt afhængigt af, hvad du vælger.

Derfor kan du både bruge en luft-til-luft varmepumpe til opvarmning og nedkøling af dit hjem eller sommerhus. Du skal dog være opmærksom på, at denne slags varmepumpe ikke kan varme dit vand op. Så ønsker du, at din nye varmepumpe også skal kunne det, så kan du i stedet eksempelvis overveje vores luft-til-vand varmepumpe.

Velegnet til sommerhuse

Ejer du et sommerhus? Og mangler du god og fornuftig opvarmning?

Vores luft-til-luft varmepumpe-løsninger er særligt velegnet til at hjælpe med opvarmning af sommerhuse. Det samme gælder derfor også mindre boliger eller kolonihavehuse.

Sommerhuset kan besøges hele året rundt, men det er ikke sikkert, du har tiden eller muligheden for at tage forbi jævnligt. Derfor kan det være en smart og nem løsning med den rette varmepumpe.

Den kan hjælpe med at holde sommerhuset frostfrit i vinterperioden, eller køle med kold luft på de varmeste sommerdage. Vi har oplevet, at mange sommerhusejere bruger brændeovne eller elradiatorer til opvarmning. Men vi kan ikke løbe fra, at en varmepumpe er langt mere miljøvenlige og billigere i drift.