Spar penge på energirenoveringer - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

Spar penge på energirenoveringer

Søg tilskud fra varmepumpepuljen fra 12. september 2023

Du har sikkert allerede hørt om fordelene ved at skifte dit gamle olie- eller gasfyr ud med en moderne og energieffektiv varmepumpe, men nu er der endnu flere gode grunde til at tage skridtet. Fra 12. september 2023 kan man søge tilskud fra varmepumpepuljen, som er en del af regeringens plan for at gøre Danmark grønnere.

Få op til 27.000 kroner i tilskud

Varmepumpepuljen er en tilskudsordning, som er skræddersyet til dig, der ønsker at opvarme dit hus på en billigere og mere miljøvenlig måde. Du kan modtage op til 27.000 kroner i tilskud ved at udskifte oliekedel, gasfyr, biokedel eller elvarme med en varmepumpe, og samtidig kan du forvente betydelige besparelser på din varmeregning.

Udover varmepumper dækker tilskudsordningen også isolering, nye vinduer, jordvarme, ventilation med mere. På Sparenergi.dk/soeg-tilskud kan du indtaste din adresse og få et overslag over, hvor meget du kan få i tilskud.

Hvem kan søge?

Tilskudspuljen er til alle typer boliger, så længe boligen er registreret som helårsbolig i BBR. Der eksisterer også en tilskudspulje for virksomheder, som åbnede for ansøgninger d. 1. november 2022 kl. 12.00 og har ansøgningsfrist d. 2. oktober 2023 kl. 12.00.

Du kan søge om tilskud fra varmepumpepuljen, selvom du planlægger at udføre renoveringen senere – du har to år til at gennemføre projektet. DEMSKOV GRØNs energikonsulenter kan hjælpe dig med at undersøge, om du lever op til kravene for at få tilskud.

Sådan søger du

Du skal selv søge om tilskud på Sparenergi.dk, men hos DEMSKOV GRØN kan vi hjælpe dig igennem hele processen. Energistyrelsen har annonceret, at varmepumpepuljen for private åbner 12. september 2023. Du kan sætte dig i kø fra kl. 9.00, og puljen åbner kl. 10, hvor alle i køen bliver tildelt et tilfældigt puljenummer. Tilskuddet tildeles efter først-til-mølle-princippet, og derfor er det en god idé at have alle nødvendige oplysninger og dokumenter klar, når puljen åbner.

Søg varmepumpepuljen her

Se video fra webinar om varmepumpepuljen her

Webinar om Varmepumpepuljen (sparenergi.dk)

Vores energikonsulenter står klar til at vejlede dig om de forskellige energiforbedringsmuligheder og sørge for, at du modtager et tilbud på en komplet løsning, så du er klar, når puljen åbner.

FÅ HJÆLP – KONTAKT OS HER

Vi glæder os til at støtte dig på din grønne rejse!