God jul og godt nytår! - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

God jul og godt nytår!

Kære kunder og samarbejdspartnere

Året 2023 har været fyldt med spændende opgaver og værdifulde relationer, og vi ønsker at takke alle vores kunder og samarbejdspartnere for alt det, som vi har oplevet og opnået sammen. Vi har udført et væld af spændende projekter både små og store, vi har nydt alle de nye relationer og spændende processer, som 2023 har budt os. Ikke mindst har vi nydt gang på gang at aflevere et færdigt stykke arbejde, som har gjort en forskel.

Vi har udført et væld af spændende projekter både små og store, vi har nydt alle de nye relationer og spændende processer, som 2023 har budt os. Ikke mindst har vi nydt gang på gang at aflevere et færdigt stykke arbejde, som har gjort en forskel.

Stor interesse for grønne løsninger

Det har været et år, som på mange måder har stået i den grønne omstillings tegn. Hos alle vores kunder mærker vi en stor lyst til og interesse i, hvordan man som husejer, sommerhusejer, erhvervsdrivende eller offentlig institution kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at investere i grønnere energi- og transportløsninger.

Nye el-priser, bedre løsninger

I juli 2023 så vi en stigning i energipriser, og i den anledning var det relevant for mange at få foretaget en gennemgang af nuværende energiløsninger og overveje nye løsninger. Derfor var vores energikonsulenter i dialog med mange af vores kunder og bidrog med råd og vejledning til nye, grønnere og billigere løsninger.

Tilskud til miljøvenlig energi

Det har været et år, som på mange måder har stået i den grønne omstillings tegn. Hos alle vores kunder mærker vi en stor lyst til og interesse i, hvordan man som husejer, sommerhusejer, erhvervsdrivende eller offentlig institution kan bidrage til en mere bæredygtig fremtid ved at investere i grønnere energi- og transportløsninger.

Nye muligheder for solcelleejere

Det har også været et år, hvor der er sket meget på solcelleområdet, idet Energinet varslede, at der pr. januar 2023 vil blive indført nye regler for solcelleejere og egenproducenter i from af indføring af øjeblikstarifering. I den forbindelse var vi i dialog med mange af både vores private kunder og erhvervskunder, som søgte hjælp til at gennemskue konsekvenserne af disse ændringer og overveje eventuelle ændringer. Vi har også haft glæden af at hjælpe mange med at blive nye solcelleejere, og derved udnytte de mange muligheder og fordele som denne energiløsning tilbyder.

Grønnere transport, mindre Co2

I år har DEMSKOVS servicebiler rigtig mange kilometer på tælleren. Vi har nemlig kørt landet rundt for at levere og installere et væld af ladestandere til både el- og hybridbiler hos både private, virksomheder og boligforeninger. I 2023 har rigtig mange danskere valgt at investere i eldrevne køretøjer og derved bidrage til en nedsætte udledningen af CO2. Det har givet vores el-installatører rigtig meget at se til, og det er vi glade for.

God jul og godt nytår

Tilbage er blot at sige en ting: TAK – for jeres tillid og støtte, og ikke mindst for jeres feedback og anmeldelser af vores arbejde. Det betyder alverden for os! Vi håber, at I får en dejlig jul og et fantastisk nytår! Vi ses i 2024, og vi glæder os allerede til at fortsætte vores arbejde med at accelerere omstillingen til miljøvenlige energiløsninger i de danske hjem og arbejdspladser.

God jul og godt nytår fra alle os i DEMSKOV EL og DEMSKOV GRØN.