El-ladestandere til el-biler - DEMSKOV GRØN

Mandag-torsdag: 7.30 – 15.00      Fredag: 7.30 – 14.30

+45 22 37 38 78 – kontakt@demskovgron.dk

El-ladestandere til el-biler

Vi hjælper både private, erhverv og boligforeninger med at få leveret og installeret ladestandere.

Hos DEMSKOV GRØN leverer og installerer vi ladestandere til el- og hybridbiler til både private, virksomheder og boligforeninger. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige ladestandere i høj kvalitet til alle typer af faciliteter og behov. Har du allerede købt en ladestander, hjælper vi gerne med opsætningen.

Opsætning og installation af ladestandere kræver, at elinstallationerne er gearet til opgaven. Derfor er det vigtigt at få professionelle fagfolk til at klare arbejdet. Hos DEMSKOV GRØN er du i trygge hænder.

Vores autoriserede el-installatører klarer alt det praktiske hvad angår både levering og installation. Og vi kører ikke, før det virker.

Ladestandere til virksomheder og boligforeninger

Gå forrest i den grønne omstilling med en ladestander til el-biler. Ved at gøre det muligt for dine medarbejdere, beboere eller gæster at oplade elbilen på virksomhedens eller foreningens grund sender du et vigtigt budskab. Nemlig, at vi alle sammen har et ansvar for at facilitere den grønne omstilling og gøre det nemt at tage beslutninger, der er gode for planeten – som for eksempel at vælge en el- eller hybridbil.

Ladestandere findes i et væld af forskellige designs og med forskellige funktioner, som både kan monteres i frit terræn, på en mur eller i en parkeringkælder. Kun fantasien sætter grænser. Men det er vigtigt, at den løsning, der vælges, er både korrekt og fremtidssikret. Hos Demskov-El klarer vi både leveringen og installationen.

Kontakt os og hør mere om, hvilken ladestander der passer til dine faciliteter og behov.